Bandenservice

Zijn de banden van uw motor aan het slijten? De banden verwisselen van uw motor is erg belangrijk voor uw veiligheid. Versleten banden kunnen leiden tot een klapband en zorgen voor minder grip, vooral op natte ondergronden. Met de bandenwissel service van Okaysion zorgen wij voor meer rijcomfort en dat u weer gegarandeerd veilig de weg op kunt.

Bandenwissel service van Okaysion

Okaysion helpt u met het controleren van uw banden. Als we tijdens een onderhoudsbeurt merken dat de banden vervangen moeten worden, dan doen wij dat direct in overleg met u. Uw veiligheid gaat boven alles. Wij beschikken over moderne apparatuur om de banden van uw motor te verwisselen. Bij de bandenwissel service wordt als eerst de oude, versleten banden van uw auto gedemonteerd. Vervolgens worden de uitgekozen banden gemonteerd en kunt u weer veilige kilometers maken.

Wat kost het verwisselen van banden?

Eens in de zoveel tijd moeten uw banden verwisseld worden. Wij begrijpen dat de kosten zoveel mogelijk beperkt moeten blijven. Daarom kunt u bij Okaysion altijd rekenen op een eerlijke prijs.

Meer weten of een afspraak maken?

Heeft u vragen over het verwisselen van uw banden of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem telefonisch contact op met een van onze serviceadviseurs van Okaysion.

×