Importservice auto’s en motoren

Een occasion importeren uit Duitsland? Dat kan gewoon met de importservice van Okaysion. Een motor importeren uit het buitenland kan aantrekkelijker zijn dan het lokale aanbod bij u in de buurt. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom importeren wij al jaren kwalitatief uitstekende motoren vanuit andere landen binnen Europa. Maar onze service gaat verder dan alleen occasions importeren. Laat ook veilig en betrouwbaar uw motor importeren vanuit het buitenland. Het is zowel zakelijk als particulier gunstig om uw motor over de grens te kopen.

Laat uw motor importeren

Voor sommigen is een motor importeren een eenvoudige opgave, maar de meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Laat staan of ze wel de goede keus maken en niet worden opgelicht. Daarom is het verstandig om uw motor te laten importeren door een professional zoals Okaysion. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Een auto importeren wordt door onze importservice wel heel gemakkelijk.

motor importeren

Hoe werkt importeren?

Een occasion importeren is vaak niet moeilijker of kostbaarder dan de gebruikelijke methode van aankoop. Heeft u een mooie occasion op het oog? Dan kunnen wij u helpen met het regelen van de import. Zo hoeft u zelf niet bezig te zijn met de administratie en andere regelingen en weet u zeker dat u zonder problemen kunt genieten van uw auto. U maakt uw keuze, wij regelen de rest. Een auto of motor importeren hoeft dus niet gepaard te gaan met veel gedoe, zolang u het maar aan ons overlaat. In onze showroom staan al een aantal geïmporteerde modellen klaar voor de verkoop.

Voordelen een motor importeren

Bent u nog niet overtuigd van het gemak van onze importservice? Of twijfelt u nog of het slim is om een occasion te importeren? Een motor importeren heeft juist een aantal voordelen. In het buitenland heeft u namelijk een veel groter aanbod aan voertuigen. Een motor laten importeren zorgt voor minder administratieve last waardoor u ook op de kosten bespaart. Bovendien kunt u rekenen op een gepaste garantieperiode. Een occasion importeren via Okaysion is gemakkelijk gedaan en we kunnen u voordelige prijzen aanbieden.

Hoe zit het met BPM?

Bij het invoeren van een motor worden andere regels gehanteerd wat betreft BPM. In Nederland is een motor duurder omdat er een hogere BPM betaald moet worden. Gaat u een occasion importeren, dan betaalt u vaak minder belasting aan de overheid in de vorm van BPM. Meestal moet u wel zelf voor de aangifte van BPM zorgen. Natuurlijk kunt u voor advies of hulp bij Okaysion terecht.

Gespecialiseerd in invoeren van motoren

Wilt u een motor importeren uit Europa, dan bent u bij Okaysion aan het juiste adres. Onze specialiteit is het importeren van occasions uit de lagere prijsklasse maar die desondanks van uitstekende kwaliteit zijn. Om een auto te importeren hoeft u helemaal niet veel geld kwijt te zijn. Wij helpen u bij de aankoop door met de aanbieder te bemiddelen. Vervolgens importeren we zelf de auto of motor naar Nederland. Daarna regelen we een aantal zaken zoals de keuring en inschrijving. Bij Okaysion kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak.

importservice motor

Een mooie occasion gezien?

Heeft u in ons aanbod een mooie occasion gezien? Wij nodigen u van harte uit om een proefrit te komen maken. Een andere motor uit het buitenland op het oog? Neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met een occasion importeren over de grens.

×